Am 26 de ani, iar ultimii 6 i-am petrecut în mediul ONG, unde am dezvoltat proiecte care au avut ca principal scop dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor.
Sunt membru fondator şi Vicepreşedinte al Asociaţiei ASAGRI, organizaţie pe care am fondat-o şi pe care o cresc alături de Adrian, cu scopul de a promova domeniul geopoliticii în rândul tinerilor din România şi de a-i ajuta să îşi construiască o carieră în acest domeniu. Cel mai important proiect al nostru, în acest sens, este portalul  Geopolitics.ro.
Totodată, din 2010 sunt Director Executiv al Asociaţiei Manageri în Dialog, organizaţie în care am ajuns ca voluntar în primul an de facultate şi care astăzi are ca principal scop educaţia tinerilor în domeniul antreprenoriatului, al managementului de proiect şi al finanţărilor nerambursabile.  În domeniul fondurilor structurale, timp de un an am lucrat  într-un proiect de grant finanţat din Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, la Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri.
Mă ocup însă mai puțin decât până acum de toate aceste activități, deoarece, ca un parcurs care acum mi se pare firesc, dar care în urmă cu un an era o schimbare de direcție majoră, în toamna anului 2015 am luat examenul de admitere în Barou și de câteva luni sunt avocat stagiar la o societate de avocatură din București.

La capitolul educaţie, am absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, Masterul de Managementul Proiectelor din cadrul SNSPA şi Facultatea de Drept – Universitatea din Bucureşti.

 

Despre blog

Articolele de pe acest blog sunt în principal despre pasiunile şi interesele mele: drept, management de proiect,  economie şi relaţii internaţionale, alături de articole personale despre viaţa de zi cu zi, despre provocările şi lecţiile învăţate în proiectele la care lucrez, despre evenimentele pe care le organizez sau la care particip,  cărţile şi filmele care m-au impresionat, locurile pe care le vizitez şi oamenii care mă inspiră.
Pe curând!